Az alapszakasz húsvétvasárnapi zárófordulóját követően kialakult a Piros-csoport negyeddöntőinek párosítása, az Újbuda MAFC második kiemeltként a 7. helyezett Hübner Nyíregyháza BS-sel mérkőzik meg az elődöntőbe jutásért. A két klub egyeztetése után kialakult az egyik fél második sikeréig tartó párharc menetrendje; jövő csütörtökön, hazai pályán indítjuk a felsőházi rájátszás küzdelmeit, erre a meccsre már meg is kezdődött a jegyértékesítés az Eventim felületén.

Az MKOSZ januárban változtatott a B-csoport versenykiírásán, a módosítás értelmében a negyeddöntőben és az elődöntőben három helyett csak két mérkőzést kell megnyerni a továbbjutáshoz, a döntő viszont változatlanul az egyik fél harmadik sikeréig tart majd. Ennek következtében még nagyobb tétje van minden találkozónak – életbevágóan fontos, hogy megőrizzük a pályaelőnyünket a párharc első meccsén, ezért óriási szükségünk lesz a szurkolóink támogatására!

Az Újbuda MAFC – Hübner Nyíregyháza BS negyeddöntős párharc menetrendje:

·        április 11., csütörtök 18:30, Budapest, Gabányi László Sportcsarnok

·        április 14., vasárnap 17:00, Nyíregyháza, Continental Aréna

Ha szükséges:

·        április 17., szerda 18:30, Budapest, Gabányi László Sportcsarnok

Jegyárak:

-Felnőtt: 2000 Ft

-Diák/Nyugdíjas: 1000 Ft

-MAFC/Budapest Basket játékos, dolgozó/10 éven aluli: ingyenes

Jegyvásárlás az első mérkőzésre:

 Az alábbi linken: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/ujbuda-mafc-2023-24-es-szezon-budapest-gabanyi-laszlo-sportcsarnok-1418580/performance.htmlvagy a helyszínen.

Bérleteink közül az „Itt a helyed!” és a Támogatói érvényes a rájátszás mérkőzéseire is.

Töltsük meg a Gabányit már a playoff első meccsén, zúgjon a hajrá, MAFC!