A felnőttcsapat eddigi bajnokijait követő szurkolóknak már feltűnhetett, hogy az idei szezonban a tavalyitól több helyen is eltérő mezben lépnek pályára a fiúk, a klubvezetés így tiszteleg az 50 éve alapított MAFC Kosársuli előtt. Az arany szín térnyerése és az akadémia címerének megjelenítése mellett újdonság, hogy a Budapest MAFC logó fölött, jobbra minden játékos mezén különböző számú és méretű csillagok vannak.

A csillagok azt mutatják meg, hogy a mezt viselő játékosnak hányadik MAFC-os szezonja az idei. Háromféle csillaggal találkozhatunk a mezeken: a kicsi, üres egy; a kicsi, teli öt, a nagy pedig tíz idényt jelent a klub színeiben. Természetesen az utánpótláskorban a MAFC Kosársuliban eltöltött évek is számítanak.

A teljes pályafutását klubunknál töltő Misek Levente rendelkezik a legtöbb MAFC-os szezonnal a keretből, két nagy és két kicsi, üres csillagja azt jelenti, hogy immár a huszonkettedik idényét kezdte piros-feketében. A másik véglet Buzás Bence, aki korábban sosem szerepelt csapatunkban, így egyetlen kicsi, üres csillag díszíti mezét.

A jelenlegi keretből csak két kosaras nem tartozott soha a Kosársuli kötelékébe, Buzás mellett Tóth Péter jelenti a kivételt. A többiek saját nevelésű játékosok, illetve U20-as, vagy fiatalabb korban érkeztek, így már utánpótlás-bajnokságban is játszottak klubunk színeiben.