Jön az évad egyik legjobban várt bajnoki mérkőzése felnőtt csapatunk számára, hiszen a 4-5. pozíciókért még versenyben lévő Puskás-legénység a Hepp-kupa bronzérem begyűjtése után az alapszakasz második, a feljutásra az egyik legesélyesebb MAFC ellen vív rangadót szombaton 16:00-tól a Dózsa György úton található Simon János Kosárlabda Csarnokban.

Az ország történetének legeredményesebb (a BHSE 33 elsőséggel büszkélkedhet), valamint ugyanezen örökrangsorban a negyedik helyen álló (a MAFC 7-szeres magyar bajnok) klubok feszülnek egymásnak a sportág fővárosi ünnepének is tekinthető örökrangadón. Hosszú évek óta nem volt olyan, hogy ugyanazon bajnoki osztály hat legjobb csapata között lett volna egyszerre a Honvéd és a tavaly még az élvonalban szereplő MAFC, így a budapesti kosárlabda szerető közönség is dörzsölheti a tenyerét.

Várunk szeretettel mindenkit, a belépés díjtalan!

Teremtsünk közösen átütő hangulatot és szurkoljuk ki felnőtt csapatunk bravúrját szombat délután hazai pályán!

A két gárda U20-as együttese pedig a „nagymeccs” után vívnak rangadót, mely minden bizonnyal a első helyről dönt majd a csoportban, hiszen mindkét alakulatnak csupán 2-2 veresége van ebben az évadban..