Budapesti Honvéd SE – Budapest MAFC 73-98 (16-31, 19-31, 20-16, 18-20)

Nagyon fegyelmezetten és agressziven kezdtük a mérkőzést, ennek illetve a rendkívüli dobóformának köszönhetően tulajdonképpen az első fèlidőben eldőlt a rangadó! 20 perc alatt a 62 dobott pont magáért beszél..
A meccs második fele már csak formalitás volt, a Honvéd próbált többször is védekezést váltani, de rendre megtaláltuk a jobbnál jobb helyzeteket és értékesítettük is azokat. Kijelenthető, hogy a játék minden elemében felülmúltuk ma a piros-fehéreket. 
A remek csapatmunka mellé több jó egyéni teljesítmény is párosult, mindent összevetve nagyon biztató játékot produkáltunk a jövőre nézve!
Bravó Srácok!

Hencsey Tamás:
Először is örülök az újabb győzelemnek és különösen annak, hogy a csapat fegyelmezetten hajtotta végre azt, amit megbeszéltünk támadásban és védekezésben egyaránt. Sőt, az is fontos, hogy ez sikerrel is párosult mindkét oldalon. Jól reagáltunk a Honvéd vegyes védekezésére, s már a félidőben 62 pontot dobtunk. Az addig kialakult előnyt többe kevésbé tudtuk is tartani. Megérdemelt győzelmet arattunk, amiért sokat is tettünk. Sok sikert kívánok a Honvádnak a folytatáshoz.” Legjobb dobók: Washington 25/12, Katona 17/15, Lakits 17/9