Kiemelt junior bajnokság, Alapszakasz, Kelet

Újpest MT/A – MAFC 50 – 81 (14-25, 14-17, 9-20, 13-19)

MAFC: Tóth 7, Herló 8, Bősze 10, Mózer 8, Bíber 2. Cs: Szőnyegi 17/9, Réti 10/3, Turi 6/3, Szilágyi 6, Rubint 5, Csányi 2

Vittay-Hajnik Ambrus: Gratulálok a Fiúknak a győzelemhez! A szombati videózás, úgy tűnik, elérte a kívánt hatást és ismételten jól reagáltunk egy hétközi malőrre. Sok szempontból hatalmas változásokat véltem felfedezni a csapat játékában, bízom benne, hogy ez most nem egyszeri történet volt és tovább fejlődünk a saját magunk elé kitűzött célok megközelítésében. 

Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen jól eloszlottak a játszott percek és minden pályára kerülő játékosom élt a lehetőséggel, egységes, korrekt csapatteljesítményt tettünk le az asztalra. Külön öröm volt látni és hallani a cserepad folyamatos együttélését a játékkal. Az eladott labdáink számát továbbra is sokallom, ezen mindenképpen javítanunk kell! Először találkoztunk vegyes védekezéssel idén, tapasztalatszerzésnek remek volt ellene játszani. 

Folytatjuk idegenbeli túránkat, a tabella alapján egyre “nehezebb” pályákra látogatunk. Remélem, hogy ezzel párhuzamosan mi is egyre karakteresebb, lendületesebb és fegyelmezettebb játékot nyújtunk a következő hetekben! Hajrá MAFC!

Statisztika: http://hunbasket.hu/merkozes/x1920/hunu18/hunu18_38