RepTár Kupa – U12-es felkészülési torna

2020. szeptember 27., Szolnok

Jégtörő Mátyás Kecskemét – MAFC 41 – 62 (5 – 23, 12+7 – 14+4, 7 – 9, 10 – 12)

MAFC – Szolnoki Sportcentrum 109 – 43 (23 – 9, 31+6 – 0+8, 12 – 22, 37 – 4)

Hétvégén U12-es csapatunk a Szolnoki Kosárlabda Akadémia meghívására vett részt a három csapatos „RepTár” Kupán. 

A srácoknak mindkét riválist sikerült legyőzniük, ezáltal elhódították a kupát, ami igencsak különleges volt: a névadó szponzor által felajánlott eredeti magyar vadászgép antennáját emelhették a magasba!

A mérkőzések után ráadásul a csapat egy bónusz programot is kapott: a helyi Reptár múzeumban tölthettek el izgalmas órákat, az interaktív és gyerekbarát tárlatvezetés nagyon tetszett a Fiúknak!

 A nap végén egyéni díjak átadására is sor került a „Csapat legjobbja” elismerést ezúttal Semegi-Nyulas Csaba kapta.

Vittay-Hajnik Ambrus: Gratulálok a Fiúknak a tornagyőzelemhez! Itt azonnal rögzíteném is, hogy örülök a sikernek, de utánpótlásban egyáltalán nem győzelmekben mérik egy csapat teljesítményét, hanem az elvégzett minőségi munka és a folyamatos fejlődés áll a célkeresztben. Ettől függetlenül minden sikernek örülni kell, pláne úgy, hogy a pályán mutatott hozzáállás és színvonalas játék – különösen védőoldalon – nagyon tetszett az edzői stábnak! Szakmai oldalról leginkább az első mérkőzésünk kezdése ragadt meg bennem, ugyanis az öltözőben utoljára az hangzott el, hogy mire figyeljenek különösen oda és ezt maradéktalanul megvalósították a Srácok! Számomra külön öröm, hogy egész nap frenetikus hangulat övezte a csapatot, igazán jó és összetartó közösség formálódik a szemünk láttára! A másik két résztvevő csapatnak is gratulálok, a kecskemétiek nagyon masszív, stabil csapat benyomását keltették, míg a szolnokiak zaklatott felkészülését ismerve úgy gondolom, hogy nagyon tisztességgel helytálltak! Köszönjük a szervezést és megvalósítást! Hajrá MAFC!