Regionális serdülő bajnokság

2022. január 9.

Óbudai Kaszások Kosárlabda Csarnok

MAFC/B – Ziccer KS 84-88 h.u. (25-27, 22-12, 12-27, 17-10, 8-12)

Kovács Ádám: Először is gratulálok a fiúknak, hatalmasat küzdöttek az egész meccsen. Nem kezdtünk jól, sok támadólepattanót engedtünk ellenfelünknek, és a kellő agresszivitás is hiányzott a csapatból. A második negyedben sebességet váltottunk, működött a védekezésünk, ennek köszönhetően előnnyel mehettünk az öltözőbe. Fordulás után az első negyedhez hasonlóan kiengedtük az irányítást a kezünkből, sok buta faultot ütöttünk a saját palánkunk alatt, és a támadásaink is akadoztak. Az utolsó játékrészben minden erőnket összeszedve megfordítottuk az összecsapást, és amikor már úgy tűnt, hogy megnyerjük a meccset, az ellenfél egy, az utolsó másodpercekben bedobott hárompontossal hosszabbításra mentette a találkozót. A ráadásra elfáradtunk, több játékosunk ki is pontozódott, így sajnos 4 ponttal elveszítettük a mérkőzést. 

MAFC/B – Keresztúri SE 70-50 (24-3, 11-10, 16-19, 19-18)

MAFC: Székely 21/3, Kudich 10, Horváth L. 10, Aranyi 8, Ratkóczi 4, Fajszi 4, Benczédy 4, Oláh-Viniczai 3/3, Krakoczki 2, Varga 2, Bakos 2, Lőrinczi

Kovács Ádám: Nem volt időnk az előző mérkőzésen rágódni, csalódottságunkat félre kellett söpörni, hiszen pihenő nélkül várt ránk az újabb megmérettetés. Az első játékrészben jó játékkal jelentős előnyt tudtunk kiharcolni, mely – mint később kiderült – elég volt a mérkőzés megnyeréséhez. A második negyedtől enerváltan kosárlabdáztunk, nem igazán tudtunk átlendülni a fáradtság okozta holtponton. A mutatott játék sajnos messze elmaradt a srácok igazi tudásától, de mindkét mérkőzést nézve büszkék vagyunk rájuk.