Kiemelt Kadett Bajnokság, alapszakasz, Kelet

2019. október 26., Menyecske Aréna 

MAFC – Debreceni KA/A 70-63 (20-16, 18-15, 13-13, 19-19)

MAFC: Lőrincze 16/9, Lenkó 11/6, Boka-Magó 5, Komjáti 16/6, Tóth 12. Cs: Pintér 4, Szász 4, Hadházy-Baráth 2

Lakits András: Gratulálok a fiúknak a győzelemhez. Több hiányzónk is visszatért, és bár csak a meccs előtti napon tudtak először edzeni hosszú kihagyás után, így is rengeteget segítettek a csapatnak. Köszönöm nekik, hogy így is vállalták a játékot! Remek dobóformával alapoztuk meg a mérkőzés jó hangulatát, a meccs nagy részében mi tudtunk irányítani, és bár voltak lyukak a játékunkban, úgy érzem, megérdemelt győzelmet arattunk. Sokadszorra is csak azt tudom mondani, hogy a védekezésünknek köszönhetjük a sikert.

Egy nehéz időszakot zártunk ezzel és őriztük meg veretlenségünket az alapszakaszban, most rendezzük sorainkat és keményen fogunk tovább dolgozni a játékunkon. Fegyelmezettebbnek kell lennünk, mert úgy érzem, sokszor magunknak tesszük nehézzé a dolgokat. Ma is sok könnyelmű hibával ajándékoztuk meg ellenfelünket, de a fontos pillanatban mindig volt, aki határa vegye a csapatot, ezért nagyon büszke vagyok a srácokra.
Szeretnénk a csapat nevében gratulálni a junioroknak a mai győzelemhez, szép nap volt a szombati a Menyecske Arénában, hajrá MAFC!

Fotó: Tökölyi Csaba