A hétvégén rendezték Székesfehérváron az MKOSZ Kiválasztó-Képző Program (KKP) Négy Régió Tornáját, ahol a budapesti régió csapatában öten is képviselték a MAFC-os színeket. Akadémiánk edzője, Világos András vezette ezt az alakulatot, melynek soraiban négy játékosunk, Izmendi Kolos, Turcsányi Nándor, Deme Dániel és Lassányi Dávid is bizonyíthatott. 

Világos András, a KKP 2008-as korosztályának edzője, a budapesti régió csapatának vezetőedzője:

„Korábban volt egy budapesti régiós kiválasztó nap, ahol összesen 15 játékost választottunk ki a 2008-as korosztályból a budapesti régió csapatába. Ugyanez történt nyugaton, keleten és délen is, és ezen a hétvégén találkozott a négy csapat egymással, körmérkőzéses rendszerben. Két napon át voltunk Fehérváron, a mi gyerekeink a vírushelyzet miatt ingáztak, én lent maradtam a hétvégére. Három mérkőzést játszottunk, mindegyiket megnyertük, kettőt jelentős különbséggel. A tornán természetesen ott volt ifj. Hajdu Péter, a 2008-as korosztály vezetőedzője, valamint Váradi Attila is, aki az MKOSZ Kiválasztó-Képző Programjának szakmai vezetője. Úgy érzem, jól sikerült ez a hétvége, a tervek szerint tavasszal és nyáron folytatjuk a munkát a srácokkal, reméljük, hogy ezt a vírushelyzet is lehetővé teszi majd számunkra.

A képen (balról jobbra) a MAFCos különítmény: Izmendi Kolos, Turcsányi Nándor, Világos Andás, Deme Dániel, Lassányi Dávid
A képen a MAFCos különítmény (balról jobbra): Izmendi Kolos, Turcsányi Nándor, Világos András, Deme Dániel és Lassányi Dávid

Büszke vagyok a MAFC-os fiúkra a hétvégén nyújtott teljesítményük miatt, mindannyian remekül helytálltak mindhárom mérkőzésen.”