Kenguru Kupa, Alapszakasz, 4. forduló

2021. január 30.. CAMUGo SportLab

MAFC Grosics – Vasas U10 34-46

MAFC: Molnár Márton (13), Deme Dávid (5), Madufor Kelvin (4), Ruzsinszki Márk (4), Horváth Áron (3), Müller Marcell (3), Sándor-Pál Csongor (2), Gaál Benjamin, Bernáth Zsombor

MAFC Grosics – Zuglói Sasok Herman   44-42

MAFC:  Deme Dávid (16), Molnár Márton (9), Bernáth Zsombor (4), Ruzsinszki Márk (4), Bay Szabolcs (3), Sándor-Pál Csongor (3), Madufor Kelvin (3), Gaál Benjamin (1), Horváth Áron (1), Müller Marcell

Besenyői Andrea, Világos András: Nagyon vártuk már, hogy újra pályára lépjünk és végre mérkőzésen is lássuk, hogy mennyit fejlődött a csapat az utóbbi időben. Rögtön egy fővárosi rangadóval kezdtünk, hisz a Vasas U10-es csapatával néztünk farkasszemet. Az első félidőben mindkét negyedet nagyon megilletődötten kezdtük, érződött az izgulás a fiúkon. Talán ennek is köszönhető, hogy sok lépéshibánk volt, ami pedig edzésen már nem jellemző. Az akarattal nem volt probléma, a pontossággal és a koncentrációval viszont voltak gondjaink, de ezért kell minél több meccset játszani, hiszen ezt is meg kell tanulnunk! Izgalmas, jó hangulatú mérkőzést játszottunk és jelen pillanatban talán ez a legfontosabb, hogy végre JÁTSZOTTUNK!

A második mérkőzésen egy hozzánk hasonló életkorú csapattal játszottunk. Gyorsan kiütközött a fáradtság a srácokon, nehezen rázódtunk bele abba a helyzetbe, hogy itt bizony pihenés nélkül kell lejátszani két pörgős találkozót. Az első félidőt minimális hátránnyal fejeztük be, de a félidei büntetők kifejezetten jól sikerültek. A második félidőben aztán nagyon nagyot küzdöttek a fiúk és sikerült a magunk javára fordítani a meccset!

Összességében, nagyon boldogok vagyunk, hogy újra MAFC Grosicsos mezben futhattunk ki a pályára. Látszott a nagy fejlődés, de abban mindenképp előre kell lépnünk, hogy egy mérkőzés 100 százalék koncentrációt igényel és együtt kell élni a játékkal az elejétől a végéig.

Gratulálunk a fiúknak!!

Hajrá MAFC!!