Junior bajnokság, Alapszakasz, Főtábla I, „A” csoport

2. forduló, 2020. október 11., Gabányi László Sportcsarnok

MAFC – Atomerőmű SE 89-64 (22-14, 26-14, 9-10, 32-26)

MAFC: Lőrincze 7/3, Pintér 7/3, Boka-Magó 20/3, Biber 18, Szilágyi 6
Cs: Szász 5, Lenkó 3/3, Komjáti 6, Matejovics 14, Rubint 1, Hadházy-Baráth 2

Lakits András: Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!
Nehéz héten vagyun túl, sok hiányzónk volt, de ennek ellenére, főleg a múlt heti vereségünk után, mindenképpen javítani szerettünk volna hazai pályán.
Maximálisan elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, nagyon felpörögtek a fiúk a meccsre – talán egy kicsit túlzásba is estek, rengeteg könnyű befejezést rontottunk el, ami, úgy érzem, a túlpörgés okozta kapkodás és sietés eredménye volt.
Nagyon örülök, hogy a héten a kifejezetten a mérkőzésre gyakorolt feladatot a csapat tökéletesen hajtotta végre, amit elterveztünk azt viszont is láttuk a pályán. Minden pályára lépő, egészséges játékosunk pontot is tudott szerezni, rengeteg jó megoldást és egyéni teljesítmény kaptunk a fiúktól. Ugyanakkor a rengeteg kihagyott közeli és büntető nem biztos, hogy a következő meccsen is bele fog férni. Ezen mindenképpen javítanunk kell, és az utolsó negyedben kapott 26 pont sem elfogadható teljesítmény ezen a szinten.

Összeségében ugyanakkor nagyon elégedett voltam a csapattal, mert nagyot léptek előre és az előző héthez képest sokkal jobban teljesítettek és küzdöttek. Ehhez a hozzáálláshoz kell odatennünk a koncentrációt, hogy a legjobb teljesítményt tudjuk magunkból kihozni a jövőben.