Gyermek Kupa, 9. régió, „C” csoport 

2021. október 10., Darázsfészek Kosárlabda Csarnok

Csata Csillagok – MAFC Gabányi 104-19 

MAFC: Deme Dávid 8, Román Bálint 3, Belicza Dániel 2, Pichovszky Ferdinánd 2, Szabó Donát 1, Horváth Dániel 1, Radnaid Dávid 1, Molnár Márton 1, Tényi Előd, Szabó Dániel, Csfalvi Máté, Csesznegi Bálint.

MAFC Gabányi – Vasas Amazonok 33-67 

MAFC: Csesznegi Bálint 8, Horváth Dániel 6, Deme Dávid 5, Román Bálint 3, Belicza Dániel 3, Kovács Bendegúz 3, Pichovszky Ferdinánd 3, Radnai Dávid 1, Miklós Robin 1, Szabó Donát, Virág Botond.

Nagy Kriszta: U12-es csapatunk első megméretettésén vagyunk túl.  Nagy izgalommal vártuk a fordulót, tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen csapatunk későn állt össze és technikai tudásunk még nem tart ott, ahol ellenfeleink tudása, de tettre készek voltunk, elszántak. 

Két nagyon képzett lánycsapat ellen vettük fel a harcot. A fiúk mindkét mérkőzésen hajtottak, harcosan küzdöttek. Amit eddig tanítottunk nekik, azt szépen végrehajtották. Sajnos ez még nem volt elég ahhoz, hogy nyerni tudjunk. Egy nagy- és egy kisebb arányú vereséggel zártuk ezt a fordulót. 

Sok a tanulnivalónk, megyünk tovább, dolgozunk, hogy jobbak legyünk és egyre szorosabb, izgalmasabb meccseket tudjunk játszani!