December 17-én Szolnokon voltunk a Kiváló Kölykök Kupája második fordulóján. 

Szolnoki Sportcentrum – MAFC 54-84 (16-28,19-29,15-23,4-4)

MAFC: Marossy 20, Deme 16, Molnár 10, Hatházi 10, Schulek 6, Jánosi 5, Gaál 5, Kenyeres 4, Kiss 3, Ódor 2, Dellei 2, Kovács 1. 

Nagy-Horváth Szilvia: A mérkőzések előtt három fő célt tűztünk ki, amiket sok esetben sikerült teljesíteni, de voltak a mérkőzésnek olyan szakaszai, amikor nem tudtunk a megfelelő sebességen játszani.

Mindenképpen javítani kell a mérkőzések kezdésén, hosszabb ideje nem tudunk jó ritmusba kezdeni és percek telnek el, mire arra a sebességre és agresszivitásra kapcsolunk, ami igazából a mi karakterünk.

Támadásban sok szép akciót mutatunk be, jó egyéni megmozdulásokból és a helyzeteink kihasználása is javult az előző mérkőzésekhez képest. Sok volt viszont a ki nem kényszerített hiba, ami szintén a következő időszak feladata, hogy ezeket minél inkább csökkentsük.

Védekezésben nyomás alatt tudtuk tartani ellenfelünket és lepattanókat is uraltuk.

MAFC – Nyíregyházi Sportcentrum 90-31 (26-11,26-16,30-1,8-3)

MAFC: Marossy 23, Molnár 16, Kiss 14, Gaál 9, Ódor 6, Schulek 4, Jánosi 4, Kovács 4, Deme 4, Kenyeres 3, Dellei 2, Hatházi 1. 

Nagy-Horváth Szilvia: Pihenés nélkül következett a második mérkőzésünk. A kezdés megint nem sikerült jól, de hamar tudtunk most sebességet váltani és az ellenfelünket sok hibába belekergetni.

A mérkőzést végig uralva, nagyarányú győzelmet arattunk, ahol mindenki kivette a részét a munkából. 

Összességében nézve két hasznos mérkőzést játszottunk és továbbra is veretlenek vagyunk a Kiváló Kölykök Kupáján. 

A héten már hangolódtunk a karácsonyra, hétfőn egy közös korcsolyázással, szerdán pedig lézerharc és társasjátékozás után egy nagyon jó hangulatú szülő-gyerek mérkőzéssel lazítottunk picit karácsony előtt. 

Sok pihenőnk nem lesz, mert 28-án már EYBL-n dobják fel ismét a labdát. 

Ezúton is kívánunk Nagyon Boldog Karácsonyt mindenkinek !