A 2009-esek számára megtartották a 2. régiós kiválasztó napot, ahol ismét nagy létszámban képviseltettük magunkat játékos- és edzői fronton egyaránt.

Saját, valamint partner szervezeteink színeit 12-en képviselték (a 24-ből!), erre méltán büszkék lehetünk!

Játékosok:

Németh Donát (#11), Varjas Áron (#13), Viola Máté (#8), Wendl Viktor (#9) – MAFC Kosárlabda Akadémia

Laczka Barnabás (#51), Szeder-Kristóf Barnabás (#54), Szigeti Soma (#56) – Budafoki KK

Kis Botond (#15), Temesvári Marcell (#23), Tölgyesi Áron (#22) – Herceghalmi SE

Edzők

Vittay-Hajnik Ambrus, Pfandler Bence – MAFC Kosárlabda Akadémia

Az edzéseket élőben tekintették meg Balog István (BKK) és Bácsalmási Gábor (HSE) kollégáink is, akiknek észrevételeit szintén szívesen fogadta a szakmai stáb.

Vittay-Hajnik Ambrus, a régió vezetőedzője: Ismét kiváló napot tudhatunk magunk mögött, ezzel a brigáddal minden eltöltött perc élmény! A legutóbbi alkalomhoz képest határozottan oldottabban, lazábban, de ezzel egy időben még nagyobb versenyszellemmel is érkeztek a fiúk, minden adva volt a megfelelő munkához. A délelőtt folyamán elsősorban alaptechnikai elemek voltak a középpontban, délután pedig már csak szituációkban, támadó-védő egységekben dolgoztunk. Minden feladat kiválóan szolgálta a céljainkat, azaz, hogy a körülményekhez képest a lehető legjobban meg tudjuk versenyeztetni a játékosokat. A csapat élt a lehetőséggel, így igazán motivált, de sportszerű párharcok alakultak ki. A hangulatra sem lehetett panasz, a srácok nagyon egymásra találtak a pályán kívül is, ezt pedig mindig öröm látni! Az pedig külön pikantériát kölcsönzött a napnak, hogy tudtuk, a fiúk többsége viszontlátja egymást a másnapi Basketboyz tornán… 🙂 Itt más minőségben dolgozunk Bencével, de azért elégedetten konstatáltuk, hogy a velünk napi kapcsolatban lévő MAFC – Budafok – Herceghalom kátékosok igen jó teljesítményt nyújtottak (a két edzésen, majd kicsit más szerepben, de a másnapi tornán is!), minden elismerést megérdemelnek! Fiatal edzőkollégáimnak is köszönöm a napot, kifejezetten élvezetesre és valóban közösre” sikerült az első komolyabb munkánk! Novemberben tovább szűkül a keretünk, egy hosszú hétvége során egy edzés és a négy régió tornája szerepel a programunkban. Minden tekintetben bizakodva és motiváltan várom és várjuk a következő állomást! Hajrá Magyarok!