Országos serdülő bajnokság, „B” döntő, Baja

Május 20. 

Cívis KK Debrecen/A – MAFC/A 63-59 (11-14, 13-23, 23-14, 16-8)

MAFC: Turcsányi 11, Irk 6, Deme 7, Lassányi 4, Semegi-Nyulas. Cs: Szekers 8, Németh 3, Czárán, Turbucz 7/3, Varjas 3, Pichovszky 5/3, Viola 5/3. 

Május 21.

Szedeák/A – MAFC/A 47-76 (10-13, 12-27, 12-17, 13-19)

MAFC: Irk, Turcsányi 19/3, Varjas 6, Semegi-Nyulas 2, Lassányi 11/6. Cs: Wendl 2, Turbucz 4, Pichovszky 9/3, Viola 15, Sopuch 4, Szekeres 2, Czárán 2. 

Vittay-Hajnik Ambrus: Gratulálok a Fiúknak az eddig mutatott játékhoz, felkészülten, elszántan és hatalmas szívvel dolgoznak mindannyian! Sajnálom, hogy a Debrecent nem sikerült elkapnunk, de egy rossz szavam se lehet a Fiúkra, hiszen az előre megfogalmazott egyéni- és csapatcéljainkhoz, valamint a kialakított stratégiához végig tartották magukat és mindent kiraktak a pályára. Öröm és megtiszteltetés Velük dolgozni, nagyon hálás vagyok értük! Holnap még egyszer összeszedjük magunkat és a saját karakterünkhöz hűen mindent beleadunk egymásért, a csapatért és a MAFC-ért. Közben a játék mellett élni sem felejtünk el, Sopuch Milosnak ezúton is nagyon boldog 13. születésnapot kívánunk! A nagyszerű ünnep csak még egy adalék az amúgy is irigylésre méltó hangulathoz! Most épp Bencének szurkolunk a MEFOB fesztiválon, reméljük sikerül döntőt játszania! Aki nem tudná, a Corvinus egyetem hallgatója egy angol közgazdász szakon, ahol eddig (ahogy középiskolában végig) iskolaelső. Deme Dani meg a mai mérkőzésünk alatt nyelvvizsgázott Budapesten és utánra már repül is vissza Bajára. Az élsport mellett nagyra értékelem a körünkbe tartozók kiemelkedő iskolai teljesítményét is, gratulálok nekik! Illetve az ellenfeleinknek és minden résztvevő csapatnak is gratulálok! Köszönjük a Szülőknek a lelkes szurkolást, holnap igyekszünk még egyszer meghálálni egy fergeteges küzdelemmel! Hajrá MAFC!

Május 22.

A 13. helyért:

MAFC – Körmendi Törpördögök 68-61 (17-13, 24-18, 11-17, 16-13)

MAFC: Irk, Deme 5/3, Turcsányi 24/3, Semegi-Nyulas, Lassányi 2. Cs: Szekeres 16, Varjas, Németh 6/3, Ruebucz 2, Viola 7/3, Czárán 6, Pichovszky.

Vittay-Hajnik Ambrus: Gratulálok a Körmendnek, egész évben szimpatikus, szívós csapat benyomását keltették! Egyúttal gratulálok a saját csapatomnak és a stábnak, őrületes volt ez az élmény. Mondanám, hogy minden jó, ha a vége jó, de egyrészt szerintem sosincs vége, másrészt a megtett út mindig fontosabb, mint egy-egy különleges esemény. Együtt mentünk végig egy nagyon nehéz úton, amiért nagyon hálás és büszke vagyok a csapatomnak és csapatomra. Nagyszerű brigád, egytől-egyig derék fiatalemberek, akikkel élmény és motiváció volt együtt dolgozni! Köszönjük a népes szurkolótáborunk töretlen támogatását! Kis pihenő után lesz pár napunk megélni a történteket, majd értékelünk és egy szakaszt lezárunk. Lehet, hogy most egy picit szerteágazik az útunk, de ez az év mindig is szoros kapocs lesz köztünk és ennél többet nem adhattunk volna egymásnak és nem is kaphattunk volna egymástól. Boldogan megy haza ez a nagybetűs CSAPAT. Csak a MAFC!