Kenguru Kupa, 4. forduló

2022. január 16.

MTK Budapest – MAFC Grosics 25-70 (4-22, 11-22, 2-14, 8-12)

MAFC Grosics: Molnár Máron 17, Turbucz 11, Madufor 10, Sándor-Pál 10, Nemes 9, Ruzsinszki 5, Gaál 4, Molnár Martin 3, Bernáth 1. 

MAFC Grosics – Csata Pannónia 64-20 (14-0, 15-9, 19-4, 16-7)

MAFC Grosics: Molnár Márton 13, Nemes 10, Bernáth 9, Madufor 8, Gaál 7, Ruzsinszki 6, Sándor-Pál 4, Turbucz 4, Molnár Martin 3. 

Világos András: Gratulálok a csapatnak a két magabiztos győzelemhez! Támadásban csináltunk nagyon szép dolgokat, örülök, hogy kevesebb volt a leütés és több a szép passzjáték. Védekezésben is tudtunk előre lépni, de még mindig azt gondolom, több van bennünk ezen a téren. Reméljük a legközelebbi alkalomra visszatérnek a betegeink és újra teljes lesz a csapatunk, jobbulást Nekik!

Hajrá MAFC-Grosics!

József Attila Ált. Isk.     –     MAFC – Csíkihegyek 16-42

Part Éva: A Zrínyi Miklós Gimnáziumban játszottuk két mérkőzésünket a Kenguru Kupán. A folyamatos betegségek miatt a szülők eddig nem engedték a gyermekeket meccsekre, így ez volt az első hivatalos mérkőzésünk. 

A gyerekek nagy lelkesedéssel jöttek, már nagyon várták, hogy megmutathassák tudásukat. 

Mind a két mérkőzésünket nagy fölénnyel sikerült megnyernünk, ezáltal a gyerekek még nagyobb motivációt kaptak.

Az első mérkőzésen tíz fővel versenyeztünk. Mind a két félidőben játszott minden gyerek, folyamatosan cseréltük őket, hogy játéklehetőséghez jussanak. Voltak hibáink az indulások, kimaradt ziccerek terén, de ezektől függetlenül is nagyon ügyesen játszottak. A félidőben nagyon sok büntetődobás maradt ki, ezt még gyakorolnunk kell.

MAFC – Csíkihegyek – Ziccer Pumák 84-3

Part Éva: A második mérkőzésen ugyan csak 9 gyerek maradt, de esélyt sem hagytunk az ellenfélnek. Az első negyed eredménye 20-0 volt nekünk, és utána is csak összesen 3 pontot dobott az ellenfél. Ügyesen védekeztünk, támadásban szépen kerestük passzokkal a védőjétől elszakadó játékosainkat, dobtuk a kosarakat. A gyerekek végig lelkesen játszottak, még akkor sem gyengült a lendületük, amikor már nagy fölénnyel vezettünk.