MAFC-Pest megye válogatott 123-61 (30-19, 28-8, 37-22, 28-12)

MAFC: Gyenes Á. (16), Viola D.(12) Letyák B.(12), Biber Zs.(8), Mattányi M. (4), Blaskovits M. (12), Szijártó B. (6), Molnár T. (26), Müller A. (10), Pongrácz B. (7), Upor M. (10), Bánsági B. (0)

Nagy Kriszta: Az első mérkőzés jó néhány perce az ébredésről szólt, lassan pörögtünk fel és kezdtünk magunkra találni. Miután ez sikerült, a meccs végéig  jó tempójú, lendületes játék bontakozott ki. Sajnos jónéhány feladat, amit szerettünk volna viszontlátni, nem valósult meg, ebben tovább kell fejlődnünk, hogy a pályán sokszínű játékot tudjunk játszani.  Nagy örömmel töltött el minket ugyanakkor, hogy jelentős előrelépések mutatkoztak meg az egyéni védekezésben. Jó volt látni azt is, hogy az eredményességéhez mindenki hozzájárult.

Statisztika:

MAFC-Rátgéber Akadémia 68-102 (13-24, 18-23, 22-37, 15-18)

MAFC: Gyenes Á. (12), Viola D.(5) Letyák B.(13), Biber Zs.(0), Mattányi M. (4), Blaskovits M. (8), Szijártó B. (6), Molnár T. (9), Müller A. (8), Pongrácz B. (0), Upor M. (3), Bánsági B. (0)

Nagy Kriszta: Tudtuk az előzetes információk alapján, hogy a Rátgéber Akadémia csapata egy egészen más kihívás elé fog állítani minket, mint bármelyik eddigi ellenfelünk a szezon során. 

Átbeszéltük a feladatainkat, fejben fel is készültünk rájuk, de sajnos a pályán ezt nem tudtuk megmutatni. Az a fajta lendületes, jó értelemben vett erőszakos, gyors játék, amit ellenfelünk diktált, túl nagy falat volt számunkra. Nem állt még készen a csapat arra, hogy mentálisan és fizikálisan helyt tudjon állni. Sok még a tennivaló, hogy egy gyors csapat ellen megfelelően helyt tudjunk állni. Elsődlegesen az átdások pontosságát kell javítanunk, illetve a lepattanók számának növelésében kell előrelépnünk. 

Statisztika:

Hasznos hétvégén vagyunk túl, szembesültünk sok olyan dologgal, amiben fejlődnünk kell és láthattunk stabil, jó megoldásokat is. Gratulálok a csapatomnak!

Az All Star csapat tagja Szijártó Bertalan, csapatunk legjobbja Upor Milán lett! 

Hajrá MAFC!