Serdülő B - U13

 

Hírek aktualitások

Játékosok

Mez Név Születési dátum Poszt Magasság (cm) Súly (kg)
András Ádám Barnabás 2006.09.06 1 - 5 153 38
Beck Ádám 2005.06.29 1 - 5 167 50
Biber Ágoston 2005.05.19 1 - 5 158 52
Csesznegi Dániel 2005.03.24 1 - 5 154 45
Divinyi-Tóth Barnabás 2005.04.05 1 - 5 152 39
Dóczy Bálint 2005.06.10 1 - 5 153 34
Fábián Balázs 2005.10.24 1 - 5 159 46
Fodor Levente 2005.06.25 1 - 5 173 53
Forreiter Máté 2005.08.31 1 - 5 168 47
Füzy Árpád Krisztián 2005.12.26 1 - 5
György Olivér 2005.12.17 1 - 5 152 43
Hámori Botond 2005.05.10 1 - 5
Ibolya Balázs 1 - 5
Kiss Gergely 2005.12.09 1 - 5 158 36
Kupai László Levente 2006.05.09 1 - 5 165 54
Láng Benedek Ádám 2005.03.12 1 - 5 156 47
Márton Dominik Dáriusz 2005.03.27 1 - 5 154 40
Medvei Keve Károly 2005.10.24 1 - 5 154 59
Miklósi Botond 2005.03.30 1 - 5 168 64
Molnár Bálint János 2005.02.24 1 - 5 162 46
Neczpál Barnabás 2005.06.15 1 - 5
Párkányi Máté 2005.04.15 1 - 5 158 40
Péter András 2005.05.13 1 - 5 158 42
Takács Bálint 2005.03.16 1 - 5 160 68
Varga Máté 2005.10.20 1 - 5 160 44
Varga Olivér 1 - 5
Wenczel Balázs 2005.04.21 1 - 5 174 56
Zwick Zsombor 2005.07.05 1 - 5

Edzők

Vezetőedző: Besenyői Andrea

Másodedzők: Süle Krisztina, Világos András

Erőnléti Edző: Mócsán András

Edzések

Hétfő 16.00 - 17.30 - Menyecske 17.30 - 18.00 TRX
Kedd
Szerda 16.00 - 17.30 - Menyecske 17.30 - 18.00 TRX
Csütörtök 17.30 - 19.00 - Menyecske
Péntek 16.00 - 17.30 - Menyecske 17.30 - 18.00 TRX
 

Galéria

 

 

A MAFC (Műegyetemi Atlétika és Football Club) története 1897 óta íródik, Újbuda legnagyobb hagyománnyal bíró egyesülete ma már 52 szakosztállyal működik. Legnépszerűbb és legsikeresebb ága egyértelműen a kosárlabda, sokan a MAFC nevet a felnőtt kosárlabda csapattal és a hozzá szorosan kapcsolódó utánpótlás akadémiával, a MAFC Kosársulival azonosítják. Eredményei önmagukért beszélnek: 7 – szeres Magyar Bajnok, 5 – szörös Magyar Kupagyőztes és 24 – szeres Utánpótlás Bajnok.

Csatlakozz Te is a MAFC – Családhoz! 

We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree